Ingrediente: 5 ouă 5 cartofi 1 ceapă mare tocată cuburi 2 căţei mari usturoi, zdrobiţi Ulei de măsline sau untdelemn condimente sare
Mod de preparare: Se taie cartofii în felii subţiri. Într-o tigaie se încălzeşte uleiul şi se prăjesc cartofii. După 4-6 min adaugăm ceapa cu usturoiul zdrobit. Călim în continuare la foc mic. Într-un vas se bat ouăle, apoi se condimentează şi se amestecă până când compoziţia devine omogenă. De îndată ce cartofii sunt moi, scurgem uleiul. În vasul cu ouăle introducem cartofii şi ceapa, apoi punem mixtura într-o tigaie şi prăjim 4-6 min pe toate părţile. Se condimentează cu sare şi cu zeamă de lămâie proaspătă. Înainte de servire aşteptăm 8-10 min. |
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.