Home » » Top 3 alimente care taie pofta de mancare si de dulce

Top 3 alimente care taie pofta de mancare si de dulce

Written By Marijuana on sâmbătă, 9 aprilie 2011 | 13:11


Vrei sa tii dieta, dar esti tot timpul cu gandul la mancare si simti ca ai mai "gusta" cate ceva intre mese? Iata trei alimente care iti taie pofta de mancare, tin de foame si au putine calorii. Mihaela Bilic a spus pentru perfecte.ro care sunt alimentele cele mai satioase.

"Exista alimente care pentru un aport caloric minim aduc o senzatie de satietate si taie pofta de dulce la maxim", a spus medicul.

1. Oul fiert

Oul fiert doar 80 de calorii, insa fiind foarte concentrat in proteine este greu de digerat, tine de foame si forteaza metabolismul sa functioneze si sa arda calorii. Pentru un aport de 80 de calorii avem beneficii maxime.

2. Iaurtul

Iaurtul consumat intre mese taie foarte mult pofta de mancare, mai mult decat alte produse similare. O gustare formata din iaurt poate sa ne sature intr-un fel foarte eficient.

3. Para

Para taie pofta de dulce. Este un fruct care este dulce, dar zaharul din el se absoarbe foarte lent si satisface pentru mult timp nevoia de dulce acreierului, astfel incat para poate fi considerata ideala in cura de slabire.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template