Home » » Retete traditionale norvegiene: Garnitura de varza rosie

Retete traditionale norvegiene: Garnitura de varza rosie

Written By Marijuana on duminică, 27 martie 2011 | 09:34


Ingrediente:
1 varza rosie mijlocie, feliata dupa numarul de portii dorit 2 mere taiate cubulete 1/2 cana stafide 2 linguri miere de albine zahar si otet de mere dupa gust (1-2 lingurite din fiecare) 2 linguri vin rosu 1 lingurita sare 2 linguri seminte de chimen Mod de preparare:
- Se pun toate ingredientele intr-o tigaie mai larga si inalta cu apa cat sa cuprinda bine varza si se trage un prim clocot;
- Se reduce focul la mic, se acopera tigaia si se lasa asa 10 minute;
- Se ia capacul si se mai lasa la foc mic pana ce se evapora toata apa;
- Se gusta si si se mai adauga zahar sau miere de albine, dupa preferinta.

Redkal se serveste cald ca garnitura pentru friptura de purcel.


Pofta buna!
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template