
Ingrediente:
1 varza rosie mijlocie, feliata dupa numarul de portii dorit 2 mere taiate cubulete 1/2 cana stafide 2 linguri miere de albine zahar si otet de mere dupa gust (1-2 lingurite din fiecare) 2 linguri vin rosu 1 lingurita sare 2 linguri seminte de chimen Mod de preparare:
- Se pun toate ingredientele intr-o tigaie mai larga si inalta cu apa cat sa cuprinda bine varza si se trage un prim clocot;
- Se reduce focul la mic, se acopera tigaia si se lasa asa 10 minute;
- Se ia capacul si se mai lasa la foc mic pana ce se evapora toata apa;
- Se gusta si si se mai adauga zahar sau miere de albine, dupa preferinta.
Redkal se serveste cald ca garnitura pentru friptura de purcel.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.