- 1 muschi de porc
- 200 g branza teleema
- 200 g fasole pastai
- 50 g unt
- 50 g mustar iute
- 1 cana cu zeama de carne
- 2 foi de dafin
- ulei
- sare
- piper
- cimbru
- oregano.
- Curata muschiul de pielite.
- Taie-l pe lungime si bate-l usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara.
- Condimenteaza din belsug.
- Cu lama cutitului, intinde un strat subtire de mustar.
- Aseaza deasupra fasolea fiarta separat si scursa bine.
- Din loc in loc pune cuibulete de branza.
- Ruleaza strans si leaga cu sfoara pe lungime.
- Unge rulada cu unt si aseaza-o intr-o tava.
- Stropeste-o cu ulei si zeama de carne.
- Pune doua foi de dafin si o crenguta de cimbru.
- Lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 90 de minute.
- Din cand in cand, stropeste cu sosul din tava.
- Serveste rulada alaturi de cartofi prajiti si salata de rosii.
Pregatire: 125 minute

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.