- 1 piept de pui
- 250 g bacon
- 1 cescuta cu vin
- cateva prune uscate
- ulei
- sare
- oregano.
- Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare si oregano.
- Pe fiecare fasie, aseaza cate o felie de bacon.
- Pune la baza o pruna si ruleaza usor.
- Pe un bat de frigaruie inteapa cate trei rulouri.
- Aseaza-le intr-un vas termorezistent si stropeste-le cu putin ulei si vin.
- Din cand in cand stropeste-le cu sosul format in tava.
- Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 minute.
- Serveste alaturi de salata cu muraturi.
Pregatire: 50 minute

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui din rulouri "
Va dorim " Pofta Buna "
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.