Home » » Saculeti de carne umpluti cu ciuperci

Saculeti de carne umpluti cu ciuperci

Written By Marijuana on luni, 21 decembrie 2009 | 09:15

Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 morcov
  • 50 g masline
  • 2 cepe
  • 150 g costita
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cana de vin alb sec.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea ca pentru snitele si o bati intinzand-o ca pentru acest preparat.
  2. O presan cu sare si piper si o lasi asa pana ce pregatesti umplutura.
  3. Cureti cepele, le tai marunt si le pui la calit intr-o tigaie cu putin ulei.
  4. Intre timp, cureti ciupercile, maslinele si le tai felii, iar morcovul cubulete.
  5. Le adaugi cepei si lasi sa se caleasca impreuna.
  6. Aceasta este umplutura.
Cum asamblezi saculetii:
  1. Pe carnea batuta asezi in mijloc doua linguri din compozitia de ciuperci.
  2. Aduni colturile carnii, le pui un guleras de costita si apoi prinzi totul cu doua scobitori.
  3. Asezi saculetii in tava, pui ulei amestecat cu vin si dai la cuptor. stropesti din cand in cand cu zeama din tava.
  4. Garnitura cea mai buna este de piure de cartofi, cartofi natur si muraturi.
Portii: 4 portii
Pregatire: 15 minute
Coacere: 1 ora
Cum decorezi:
Asezi saculetii pe o farfurie intinsa (sau un platou) si printre acestia frunze mici de salata, rondele de morcovi si de masline.

Saculeti de carne umpluti cu ciuperci
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saculeti de carne umpluti cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template