Home » » Cotlet de Craciun

Cotlet de Craciun

Written By Marijuana on luni, 21 decembrie 2009 | 09:17

Iti trebuie:
  • 1 kg cotlete de porc
  • 6 cartofi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 100 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 3-4 lingun lapte
  • 1-2 linguri de unt
  • 1 galbenus
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli si îi pui la fiert, iar cascavalul il dai pe razatoarea fina.
  2. Cotletele de porc le presari cu sare, piper si boia si le rumenesti bine in ulei incins.
  3. Pasezi cartofii, ii amesteci cu laptele, untul si galbenusul ca sa obtii un piure nu prea moale si potrivesti de sare si piper.
  4. Cureti ceapa, speli si ciupercile, le tai pe toate marunt si le calesti in putin ulei.
  5. Asezi cotletele unul langa altul intr-o tava in care ai pus si ulei.
  6. Pe fiecare felie de carne pui piure cu ajutorul unui cornet pe margine, de jur împrejur, iar in mijloc pui 1-2 linguri de ciuperci cu ceapa.
  7. Presari cascaval ras si dai totul la cuptor pentru 10 minute.
Cum servesti:
Sunt foarte bune cat sunt calde!

Cum decorezi:
Pune printre cotlete cateva fasii de castravete si de gogosar. Vor impresiona oricum orice musafir pretentios.

Bucatarul te invata:
Dupa ce ai prajit cotletele, pune-le pe servetele ca sa mai absoarba din ulei.

Pregatire: 45 minute
Coacere: 10 minute
Portii: 7-8 portii

Cotlet de Craciun
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de Craciun "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template