- 500 g foietaj
- 1 carnacior
- 2 linguri cu branza de burduf
- 1 lingurita cu chimen
- 100 g branza telemea
- 1 lingura cu unt
- 1 rosie.
- Intinde aluatul, asa cum e, pe planseta.
- Taie forme diferite, cu sot.
- In jumatate din fiecare decupeaza in interior forma mai mica.
- Da marginile formelor pline cu pensula inmuiata in apa.
- In acest fel, nu se vor dezlipi.
- Apoi lipeste " ramele " peste formele pline.
- Da totul la cuptor, la foc mediu, in tava cu hartie de copt.
- Lasa sa creasca 10 minute.
- Umple fiecare vol-au-vent cu ce ai la indemana: carnaciori taiati felii subtiri, crema de branza cu chimen , crema de branza cu rosii.
Pregatire: 50 minute

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vol au vent "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.