Home » » Nasturei

Nasturei

Written By Marijuana on luni, 21 decembrie 2009 | 09:11

Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 70 g amidon
  • 1 lingura rasa cu praf de copt
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 150 g nuci macinate
  • sare
  • 1 plic cu vanilie lichida
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g ciocolaia
  • 4-5 linguri cu frisca lichida.
Pregatesti asa:
  1. Freaca untul si elimina apa.
  2. Adauga zaharul si galbenusurile pana obtii o crema.
  3. Separat, amesteca intr-un castron faina cu amidonul, sarea si praful de copt.
  4. Amesteca bine cele doua compozitii, adauga vanilia lichida si nuca.
  5. Framanta un aluat molut, da-i forma de bila.
  6. Inveleste in folie si da la rece pentru 30 de minute.
  7. Apoi, rupe bucati de aluat si formeaza biluta.
  8. Tavalestele prin zahar si aseaza-le pe o tava tapetata cu hariie de copt.
  9. Preseaza cu degetul mijlocul fiecarui banut.
  10. Coace 12-15 minuie.
  11. Topeste la bain-marie ciocolata si adauga frisca lichida.
  12. Cand ai scos tava, mai preseaza fiecare nasturel in parte si umple mijlocul cu ciocolata topita.
Portii: 12-14 portii
Pregatire: 60 minute

Nasturei
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Nasturei "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template