Home » » Döner Kebab

Döner Kebab

Written By Marijuana on duminică, 6 decembrie 2009 | 21:44






Mod de preparare:


• Frunzele de varză roşie şi albă, împreună cu castravetele, se taie în felii subţiri, apoi se presară cu bulion strivit şi se amestecă

• Roşiile şi ceapa se taie felii

• Se prăjeşte carnea, amestecată cu ceapa, pe uleiul încins,

• Se condimentează după gust şi se continuă prăjirea, până când carnea devine crocantă

• Se taie pâinea în lung, în 4 bucăţi, se frige sau se prăjeşte un pic

• Când pâinea devine caldă, se umple cu carne şi cu celelalte ingrediente

• Se acoperă totul cu tradiţionalul sos turcesc cu iaurt şi usturoi







Ingrediente:


• 300 g varză (roşie şi albă)
• 100 g salată „eisberg”
• 1 castravete proaspăt
• 1 ceapă mare
• 4 roşii
• sare
• piper
• 1 ardei
• 2 linguri bulion (din cuburi de bulion strivite)
• 500 g carne (de preferinţă de vită)
• 5-6 linguri de ulei
• 1 pâine turcească Ekmek
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template