Home » » Gyros de curcan

Gyros de curcan

Written By Marijuana on duminică, 6 decembrie 2009 | 21:45





Mod de preparare:


• Se scoate pielea de pe ţâmbul de curcan, se freacă cu cimbrul şi cu condimentele, apoi se lasă câteva ore în frigider

• Se pune în tava de copt şi se coace până face coajă

• Se răceşte şi se împarte carnea, tăind-o în fâşii

Se frige carnea într-o tigaie împreună cu porumbul şi mugurii de bambus, se condimentează




Reţeta Gyros-ului a fost adusă în Turcia în vremuri îndepărtate, probabil din Grecia. Tocmai de aceea, este servit cu salată grecească, sos tzatziki, orez sau cartofi pai şi pâine „pita”.



Ingrediente:


• 1 ţâmb de curcan
• 1 conservă de porumb
• muguri de bambus
• cimbru roşu
• amestec de condimente („Vegeta”)
• condimente pentru gyros
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template