Home » » Care sunt riscurile tratamentelor de înfrumusețare

Care sunt riscurile tratamentelor de înfrumusețare

Written By Marijuana on sâmbătă, 26 martie 2011 | 22:32

Tratamentele de înfrumusețare fac parte deja din societatea actuala, pentru ambele genuri, dar aplicarea acestora implică nu doar beneficiile scontate, ci și riscuri ignorate, scrie ziare.com.

Atât femeile, cât și bărbaţii își doresc ca întotdeauna să arate bine şi, din acest motiv, recurg la tot felul de tratamente de înfrumuseţare, fie mergând la salon, fie aplicându-le acasa, însă, fără să se gândească la consecinţe…

Aceste tratamente nu sunt invazive, dar există anumite riscuri. De exemplu, produsele pentru decolorarea pielii conţin hidrochinona (un agent depigmentant), o substanță cu potențial cancerigen. Iubitorii tratamentului cu laser riscă arderea sau închiderea culorii pielii sau chiar apariţia unor cicatrice. Tratamentele cu botox pot cauza dureri diverse, dar, mai ales, dureri de cap, greaţă, slăbiciune şi inflamări.

Acestea sunt doar câteva dintre riscurile la care ne expunem, atunci când nu ne mulţumim cu ceea ce avem. De aceea, dorința de înfrumusețare trebuie să fie echilibrată și să ia în calcul atât avantajele preconizate, cât și riscurile implicate.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template