Home » » Budinca de paine cu cartofi

Budinca de paine cu cartofi

Written By Marijuana on sâmbătă, 26 martie 2011 | 23:36



Ingrediente

  • 3-4 cartofi medii fierti in coaja
  • 8 felii de paine toast
  • 3 oua
  • 1 ceasca lapte
  • 200 g cascaval
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Se unge o tava termorezistenta cu unt si se preincalzeste cuptorul la 200 de grade.

Se bat bine ouale cu laptele, se condimenteaza cu sare si piper. Se curata cartofii si se taie felii. Cascavalul se da pe razatoare.

Painea se da prin amestecul de lapte cu ou, apoi se aseaza in tava un strat de paine, unul de cartofi si inca un strat de paine. Se presara deasupra cascavalul si se da la cuptorul incins pentru cca 15 minute.

Pofta buna!

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template