Home » » Budinca de macaroane cu legume in foaie de aluat

Budinca de macaroane cu legume in foaie de aluat

Written By Marijuana on duminică, 27 martie 2011 | 09:05

250 gr. macaroane
150 gr. cascaval ras ( de post)
1 morcav taiat cubulete
1 albitura taiata cubulete
1 ardei gras taiat marunt
2 linguri ulei
2 catei usturoi
3-4 linguri suc de rosii mai gros
sare, piper, coriandru, oregan

Sos alb:
1-2 linguri ulei
2-3 linguri faina
250-300ml. supa de legume

Foaie de aluat:
150gr. faina, sare, apa

Preparare:

Facem sosul alb, care trebuie sa fie neted, fara cocoloase.
Intr-o tigaie calim legumele 3-4 min.cu cateii de usturoi, pe care apoi ii aruncam.

Fierbem macaroanele in apa cu sare, le scurgem.

Amestecam legumele, macaroamele cu sosul alb, adaugam condimentele, potrivim de sare si piper.

Pregatim foaia de aluat din faina+apa+sare.

Ungem un vas care merge la cuptor.
Intindem o foaie subtire , care sa imbrace forma unsa si sa depaseasca si marginile.

Punem compozitia de macaroane si legume, jumatate din cascavalul ras, acoperim cu cu foaia ce a depasit marginile formei, ungem cu sucul de rosii si presaram cascavalul ramas.

Se pune la cuptor ( incalzit in prealabil), pentru 25-30min. la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca putin apoi se portioneaza, dupa preferinta.

Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template