150 gr. cascaval ras ( de post)
1 morcav taiat cubulete
1 albitura taiata cubulete
1 ardei gras taiat marunt
2 linguri ulei
2 catei usturoi
3-4 linguri suc de rosii mai gros
sare, piper, coriandru, oregan
Sos alb:
1-2 linguri ulei
2-3 linguri faina
250-300ml. supa de legume
Foaie de aluat:
150gr. faina, sare, apa
Preparare:
Facem sosul alb, care trebuie sa fie neted, fara cocoloase.
Intr-o tigaie calim legumele 3-4 min.cu cateii de usturoi, pe care apoi ii aruncam.
Fierbem macaroanele in apa cu sare, le scurgem.
Amestecam legumele, macaroamele cu sosul alb, adaugam condimentele, potrivim de sare si piper.
Pregatim foaia de aluat din faina+apa+sare.
Ungem un vas care merge la cuptor.
Intindem o foaie subtire , care sa imbrace forma unsa si sa depaseasca si marginile.
Punem compozitia de macaroane si legume, jumatate din cascavalul ras, acoperim cu cu foaia ce a depasit marginile formei, ungem cu sucul de rosii si presaram cascavalul ramas.
Se pune la cuptor ( incalzit in prealabil), pentru 25-30min. la foc potrivit.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se portioneaza, dupa preferinta.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.