Pulpa de porc cu legume este excelenta atat pentru o masa obisnuita, cat si pentru mese festive, zile de sarbatoare sau alte evenimente in familie. Pulpa de porc cu legume se mai poate servi cu garnitura de cartofi cubulete, copti si ei la cuptor sau pireu.
Ingrediente
2 bucati pulpe de porc

2 morcovi

6 cartofi

2 cepe

2 ardei

orice legume dorite, fasole, dovlecei
Mod de preparare
Se curata si spala legumele, apoi se taie in cubulete maricele;

Pulpele de porc (care pot fi inlocuite cu orice carne de porc sau vita cu os) se condimenteaza cu knorr, boia, piper, sare, foi de dafin, ulei si un pahar de bere;

Se asaza toate intr-o tava sau un vas de xena, se pune un pahar de supa sau apa si se acopera cu capac sau folie de aluminiu;

Se tine la cuptor 30-40 de min depinde de cuptor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.