Home » » Pulpa de porc cu legume

Pulpa de porc cu legume

Written By Marijuana on luni, 28 decembrie 2009 | 10:44

Pulpa de porc cu legume este excelenta atat pentru o masa obisnuita, cat si pentru mese festive, zile de sarbatoare sau alte evenimente in familie. Pulpa de porc cu legume se mai poate servi cu garnitura de cartofi cubulete, copti si ei la cuptor sau pireu.

Ingrediente

2 bucati pulpe de porc
2 morcovi
6 cartofi
2 cepe
2 ardei
orice legume dorite, fasole, dovlecei

Mod de preparare

Se curata si spala legumele, apoi se taie in cubulete maricele;

Pulpele de porc (care pot fi inlocuite cu orice carne de porc sau vita cu os) se condimenteaza cu knorr, boia, piper, sare, foi de dafin, ulei si un pahar de bere;

Se asaza toate intr-o tava sau un vas de xena, se pune un pahar de supa sau apa si se acopera cu capac sau folie de aluminiu;

Se tine la cuptor 30-40 de min depinde de cuptor.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template