Bucătăria mexicana |
Oameni din sânge şi porumb Tortilla sau nachos... Macho de fasole
| ||||
Conchistadorii spanioli şi-au marcat prezenţa în diferite domenii, inclusiv în cel culinar...
Înainte de sosirea spaniolilor în Mexic nu erau cunoscute nici grăsimea nici uleiul de măsline. Hrana era coaptă, fiartă în apă sau aburi, câteodată coacerea fiind făcută în gropi săpate în pământ. | |||||
Întâlnirea celor două culturi a rezultat într-o bucătărie strălucitoare şi aromatizată. Noile tehnici culinare – prăjirea, coacerea etc. – au condus la apariţia unor reţete neobişnuite. |
Home »
» Bucătăria mexicana
Bucătăria mexicana
Written By Marijuana on duminică, 6 decembrie 2009 | 21:48
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.