Home » » Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Written By Bucataras on luni, 22 iunie 2009 | 10:42










Descrierea retetei:

Spuma de capsuni este o reteta simpla de prajituri, care va fi foarte apreciata de cei care o incearca.

Ingrediente:

200 g capsuni
1-2 albusuri
200g zahar
1 plic zahar vanilat

Modul de preparare a retetei:
Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si vanilia si se bate din nou pana se intareste.
Capsunile se paseaza cu o furculita si se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de capsuni se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.
Spuma de capsuni se da la congelator si se orneaza inainte de servire cu felioare de capsuni, frisca, 1 frunza de menta.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template