- 1 pachet (200 g) piscoturi pentru sampanie
- 1 lingura nuca macinata
- 1 lingurita cacao sau 50 g ciocolata
- 3 linguri rom
- 2 linguri zahar pudra
- 100 g margarina
- 100 g nuca de cocos
- visine proaspete, din visinata sau conservate
- Ambalezi piscoturile intr-o punga de plastic si le zdrobesti cu un sucitor. Le poti marunti mai rapid in robotul de bucatarie, in cazul in care ai un astfel de aparat in dotare.
- Amesteci piscoturile cu nuca macinata, praful de cacao sau ciocolata rasa, romul, zaharul si margarina inmuiata la temperatura camerei. Omogenizezi compozitia.
- Cu mainile umezite sau unse cu margarina topita, modelezi sfere de marimea unei nuci, in mijlocul carora ai asezat, in prealabil, cate o visina. Treci fiecare biluta prin nuca de cocos.
Preparare: 30 minute
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mingiute din piscoturi "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.