Home » » Inghetata de visine

Inghetata de visine

Written By Anonim on luni, 22 iunie 2009 | 17:58

Iti trebuie:
  • 1/2 kg visine
  • 750 ml lapte
  • 300 g zahar tos
  • samburii visinelor.
Pregatesti asa:
  1. Speli visinele, le cureti de samburi si codite si le maruntesti fie cu mixerul, fie prin sita. Zdrobesti samburii (in piulita sau inveliti intr-un servet si cu ciocanul) si ii pui la fiert cu laptele si zaharul timp de 8-10 minute, amestecand incontinuu.
  2. Iei vasul de pe foc, strecori laptele cu samburi si il amesteci cu visinele, pasate.
  3. Pui toata crema intr-un vas care merge la congelator, unde o vei lasa minimum 2 ore.
Portii: 4 portii
Pregatire: 20 minute
Bucatarul te invata:
  1. Poti folosi si apa in loc de lapte, dar in acest caz inghetata va avea " ace de gheata ".
  2. Pentru un gust mai bun, inainte de a o da la rece adauga putina frisca si amesteca, iar la sfarsit decoreaz-o cu frisca si fructe.
Inghetata de visine
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de visine "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template