- 3 galbenusuri
- 3 linguri cu lapte
- 300 g frisca lichida
- 4 linguri cu zahar
- fructe, de care ai (aici, 50 g alune si curmale maruntite)
- coaja de lamaie (decor)
Peste inghetata poti turna un sos de ciocolata sau, mai simplu, miere si sirop din dulceturile pe care le ai prin casa.
Pregatesti asa:
1.2. 3.
- Topesti in bain marie zaharul impreuna cu galbenusurile. Cand s-a facut o crema albicioasa, adaugi treptat laptele. Tai marunt de tot fructele, apoi iei de pe foc. Cand s-a facut o crema albicioasa, adaugi treptat laptele.
- Tai marunt de tot fructele, apoi iei de pe foc crema de ou. Lasi sa se raceasca, adaugi fructele si frisca bine batuta.
- Amesteci usor, pana se omogenizeaza. Poti , pui in casoleta si dai la congelator.
Preparare: 15 minute
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata simpla "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.