Home » » Inghetata de caise cu mascarpone

Inghetata de caise cu mascarpone

Written By Anonim on luni, 22 iunie 2009 | 18:00

Iti trebuie:
  • 500 g caise coapte
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 2 cutii cu mascarpone
Pregatesti asa:
  1. Pe aragaz, la foc mic, amesteca zaharul cu ouale si subtiaza treptat cu lapte cald.
  2. Ia vasul de pe foc si adauga zaharul vanilat dupa care lasa sa se racoreasca. Separat, curata de samburi si coaja fructele, dupa care mixeaza-le intr-un blender pana obtii o pasta subtire. Peste compozitia racita, adauga cele doua cutii cu mascarpone si amesteca usor cu telul.
  3. Intr-un vas, pe care-l pui in congelator, toarna alternativ, un strat de compozitie, unul de pasta de caise, pana la final.
Portii: 4
Preparare: 25 de minute

Bucatarul te invata:
Daca esti la dieta si cei dragi te-au rugat sa le pregatesti o inghetata rapida si delicioasa, atunci inlocuieste cantitatea de mascarpone cu iaurt degresat.

Inghetata de caise cu mascarpone
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de caise cu mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template