- 500 g caise coapte
- 200 g zahar
- 100 ml lapte
- 2 oua
- 2 plicuri cu zahar vanilat
- 2 cutii cu mascarpone
- Pe aragaz, la foc mic, amesteca zaharul cu ouale si subtiaza treptat cu lapte cald.
- Ia vasul de pe foc si adauga zaharul vanilat dupa care lasa sa se racoreasca. Separat, curata de samburi si coaja fructele, dupa care mixeaza-le intr-un blender pana obtii o pasta subtire. Peste compozitia racita, adauga cele doua cutii cu mascarpone si amesteca usor cu telul.
- Intr-un vas, pe care-l pui in congelator, toarna alternativ, un strat de compozitie, unul de pasta de caise, pana la final.
Preparare: 25 de minute
Bucatarul te invata:
Daca esti la dieta si cei dragi te-au rugat sa le pregatesti o inghetata rapida si delicioasa, atunci inlocuieste cantitatea de mascarpone cu iaurt degresat.
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de caise cu mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.