Home » » Alimentatie sanatoasa pentru o piele frumoasa

Alimentatie sanatoasa pentru o piele frumoasa

Written By Marijuana on sâmbătă, 26 martie 2011 | 22:40

Folosi creme dintre cele mai scumpe, dar nu sunteti multumiti de aspectul pielii dumneavoastra? Incercati sa combinati tratamentele cosmetice cu un regim alimentar sanatos pentru rezultate vizibile asupra felului in care arata pielea.

Alimentatia este unul din factorii care influenteaza aspectul pielii noastre. De aceea trebuie sa acordam o atentie deosebita alimentelor pe care le consumam, nu doar din perspectiva kilogramele ce le-am puteam depune sau da jos, ci si din perspectiva apectului pielii, a parului sau a unghiilor.

Daca nu suferiti de boli care sa afecteze pielea, atunci regimul dumneavoastra alimentar ar fi bine sa fie variat in fructe si legume. De asemenea este indicat sa mancati paine, biscuiti sau paste fainoase din cereale integrale, dar si carne slaba, fie de peste sau de pasare. Alimentele bogate in calciu ajuta la obtinerea unei aspect sanatos al pielii.

O piele cu un aspect in primul rand sanatos, deci si frumos, are nevoie de un regim alimentar sanatos, bine echilibrat. Acesta trebuie sa fie bogata in continutul de vitamina B, care este responsabilă pentru aspectul pielii, parului si unghiilor, şi vitamina A – care se gaseste in multe fructe si legume si ajuta la mentinerea unui aspectului frumos al pielii si la repararea acestui tesut.

Pentru a trata bolile de piele cel mai indicat este sa consultati un medic dermatolog, dar si sa evitati consumul unor elimente ce ar putea inrautati stare pielii deja afectata de boala.

Persoanele suferind de rozacee trebuie sa evite alimente precum otet, ciocolata, ceai, cafea, sucul de mere, sos de soia sau produse lactate pentru a nu afecta sanatatea pielii si mai mult. Laptele, ouale, alunele, soia, graul sau pestele nu ar trebui consumate in cazul unor eczeme ale pielii. Persoanelor cu psoriazis, Â nu ar trebui sa consume alcool, iar cele suferind de acnee trebuie sa consume cu moderatie ciocolata, alimentele grase, bauturi racoritoare sau alune pentru a nu inrautati efectele acestor boli de piele.

De cele mai multe ori sanatatea vine din interior si mai ales din alimentele pe care le consumam. Sanatatea pieleii este cea care ii asigura un aspect frumos si ingrijit mult dorit. Nu uitati: suntem ceea ce mancam!

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template