Home » » Stilul ECO

Stilul ECO

Written By Marijuana on sâmbătă, 6 februarie 2010 | 13:57


Ne intrebam din ce in ce mai des de ce ne confrutam cu alergii de tot felul. Ei bine, daca am sta sa analizam ceea ce facem de cand deschidem ochii la primele raze ale soarelui – daca este cazul – sau la sunetul alarmei de la telefon si pana cand, frante de oboseala ne gasim pentru cateva ore odihna, vom observa ca intam in contact cu o serie de substante ce au in componenta lor fel de fel de chimicale care de care mai agresive.
Incepem cu banalul sapun care pe langa componentele de baza are in timpurile moderne o serie de miresme imbatatoare care nu sunt deloc naturale si niste culori de-ti iau ochii, una mai toxica decat cealalta.
Apoi trecem la pasta de dinti care are diverse arome ce te fac sa o pui in farfurie, la micul dejun, nu alta si te ajuta sa iti albesti dintii intr-o zi cat altii in sapte.
Magnific. Tocmai ai luat contact cu chimicalele. Buna dimineata!
Apoi trebuie musai sa te machiezi, doar nu o sa te duci la serviciu sa iti arati cearcanele, genele nerimelate si obrazul nepudrat. Nici nu e recomandat si niciuna dintre noi nu ar renunta la farduri pentru nimic in lume. Insa afla tocmai ca ai luat cu tine alte chimicale. Ai grija si... drum bun!
Iar lista poate continua, insa nu ne-am propus aici sa te determinam sa revii la stadiul omului de Neanderthal. Doar iti spunem sa ai grija, sa citesti etichetele si, pe cat iti permite bugetul uneori limitat (of si criza asta!), sa incerci a te indrepta spre produsele naturale. Nu este greu sa le gasesti. Poti intra intr-un magazin tip plafar. Nu iti garantam ca acolo vei afla Raiul Eco, insa poti gasi mai putin chimical si mai mult natural: de la sapun, gel de dus, diverse creme si masti pana la sampoane si chiar cosmetice.
Nu tinem mortis sa te convingem. Nu iti garantam ca noi folosim doar produse eco. Dar, pe cat posibil incercam. Unora li se potrivesc. Altora nu. Unora li se par prea ieftine pentru a fi bune. Altii apeleaza la ele datorita pretului. Iar cei mai multi cred ca sunt prea scumpe si prefera chimicalul ieftin. Fiecare cu alegerea lui. Insa ai grija de tine, pentru tine!
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template