Home » » Salata mexicana

Salata mexicana

Written By Marijuana on sâmbătă, 27 februarie 2010 | 16:58

Iti trebuie:
  • 1 punga (450 g) amestec mexican de legume congelate
  • 150 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 legatura patrunjel
  • piper
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas cu volumul de 2 litri, pui la fiert apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, adaugi amestecul de legume congelate si le lasi sa fiarba timp de 10 minute.
  2. Scurgi legumele in strecuratoare si le treci repede, printr-un jet de apa rece.
  3. Pentru sosul alb, fierbi la foc mic faina dizolvata in 150 ml apa.
  4. Pentru a nu se forma cocoloase, amesteci incontinuu, pana cand sosul se ingroasa. Reduci intensitatea focului, adaugi smantana, sare si piper dupa gust si lasi sosul sa mai dea in cateva clocote.
  5. Amesteci usor sosul cald cu legumele, iar daca mai este cazul, sarezi din nou preparatul.
  6. Ornezi cu frunze de patrunjel tocate.

Portii: 3
Preparare: 25 minute

Bucatarul te invata:

...in bucataria mexicana, cele mai des folosite ingrediente vegetale sunt porumbul, fasolea, ardeii, rosiile, bananele si fructul de avocado? Desi sunt faimoase preparatele condimentate cu ardei iute, nu toate mancarurile mexicane sunt iuti. In mod obisnuit, mexicanii isi condimenteaza mancarea cu usturoi, ardei iute, foi de dafin, piper, chimen, coriandru, ceapa, oregano, cuisoare si scortisoara. Le consuma cu tortilla, painea lor traditionala.

Salata mexicana
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata mexicana "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template