Conţine printre altele fibre, albumină, vitamine din grupa B, vitamina E, C, potasiu, fosfor, fier, zinc şi magneziu. Ajută la diminuarea nivelului colesterolului, micşorează riscul de arterioscleroză, boli de inimă şi cancer, are efect contra stresului, influenţează pozitiv funcţionarea sistemului nervos.
- 1/4 pui afumat fără piele, -1/2 cutie de muguri de bambus, - ardei “chili”, - coriandru, - 1 fruct de mango, - 1 pepene galben de mărime medie, - 1 lămâie sau lime, - ulei de măsline - oţet din vin, - 1 grapefruit, - 1 portocală, - 1 kiwi, - 1/4 pepene verde |
Prepararea: |
Puiul, ardeiul „chili”, mango şi pepenele galben se taie în fâşii înguste Se adaugă porumbul din care s-a scurs apa, mugurii de bambus şi coriandrul. Se prepară sosul tropical din sucul de lămâie, ulei de măsline,oţet din vin, grepfruit, portocală, kiwi ,si pepene verde. Salata se amestecă cu sosul şi se condimentează după gust. Se serveşte pe un platou cu diferite feluri de salate şi cu fructe tăiate în felii mari. |
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.