- 4 fileuri de piept de pui
- 4 felii sunca de pui
- 150 g branza cu mucegai albastru
- 2 linguri cu lapte dulce
- 3 oua
- 100 g pesmet
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 legatura de marar
- 4 linguri cu faina
- sare
- piper
- ulei pentru prajit.
Pregatesti asa:
- Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin.
- Se lasa la rece pana se prepara umplutura.
- Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei.
- Intr-un castron se pune branza albastra si se zdrobeste cu furculita.
- Se adauga laptele ca sa se alifieze putin , apoi se pun ceapa calita, mararul tocat si piperul.
- Se amesteca bine crema de branza.
- Fiecare bucata de carne se unge cu un strat de crema de branza, apoi se pun deasupra cate o felie de sunca.
- Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
- Fiecare rulou se da intai prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin pesmet.
- Se prajesc in ulei incins la inceput la foc iute, apoi se micsoreaza focul ca sa se patrunda bine si sa nu se arda pesmetul.
- Se servesc calde cu garnitura la alegere.
- Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.