Home » » Acadele cheesecake cu ciocolata

Acadele cheesecake cu ciocolata

Written By Marijuana on luni, 7 decembrie 2009 | 11:56

Ingrediente

450 gr crema de branza Philadelphia
100 gr smantana
150 gr zahar
2 oua
1 lingura faina (aprox. 30 gr)
1 esenta vanilie
300 gr ciocolata preferata
bombonele decorative

Mod de preparare:
Bateti cu mixerul crema de branza cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid.
Adaugati cate un ou pe rand mixand bine dupa fiecare.
Puneti compozitia in vas termorezistent (de 18cm diametru) pe care-l asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170C pentru 45 minute.
- daca coaceti cheesecake-ul in baie de abur nu va crapa deasupra
Lasati sa se raceasca si apoi acoperiti cu folie si dati la frigider pentru minim 4 ore sau chiar peste noapte.
Luati cu o lingurita sau cu lingura de inghetata portii din cheesecake si modelati bile cu mainile umede.
Dati la frigider bilele cam 2-3 ore.
Infigeti cate un betisor de plastic sau betisoare de lemn pentru frigarui in fiecare bila pentru a obtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore sa se intareasca.
Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.
Treceti bilele congelate prin ciocolata si apoi presarati rapid (ciocolata se intareste repede din cauza ca bilele sunt reci) cu bombonele decorative.

Timp de preparare

35minute


Mod de servire:

Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie si pastrati la frigider pana in momentul servirii.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template