Ingrediente
450 gr crema de branza Philadelphia100 gr smantana
150 gr zahar
2 oua
1 lingura faina (aprox. 30 gr)
1 esenta vanilie
300 gr ciocolata preferata
bombonele decorative
Mod de preparare:
Bateti cu mixerul crema de branza cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid.
Adaugati cate un ou pe rand mixand bine dupa fiecare.
Puneti compozitia in vas termorezistent (de 18cm diametru) pe care-l asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170C pentru 45 minute.
- daca coaceti cheesecake-ul in baie de abur nu va crapa deasupra
Lasati sa se raceasca si apoi acoperiti cu folie si dati la frigider pentru minim 4 ore sau chiar peste noapte.
Luati cu o lingurita sau cu lingura de inghetata portii din cheesecake si modelati bile cu mainile umede.
Dati la frigider bilele cam 2-3 ore.
Infigeti cate un betisor de plastic sau betisoare de lemn pentru frigarui in fiecare bila pentru a obtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore sa se intareasca.
Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.
Treceti bilele congelate prin ciocolata si apoi presarati rapid (ciocolata se intareste repede din cauza ca bilele sunt reci) cu bombonele decorative.
Timp de preparare
35minuteMod de servire:
Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie si pastrati la frigider pana in momentul servirii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.