skip to main |
skip to sidebar
Home »
» Cartofi taranesti
Cartofi taranesti
Iti trebuie: - 4 cartofi mari
- 1 ceapa
- 200 g bacon
- 1 ceasca suc de rosii
- 2 linguri cu smantana
- delikat
- piper
- patrunjel proaspat
- ulei
Pregatesti asa:- Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.
- Ceapa se taie julienne, baconul se taie fasii. Se pun la calit in putin ulei.
- Cand cartofii sunt gata , se curata de coaja si se taie cubulete.
- Smantana se dizolva in sucul de rosii. Intr-un castron se pun cartofii, ceapa si baconul calite,sucul de rosii cu smantana si condimentele.
- Se amesteca bine, apoi compozitia se toarna intr-un vas care va merge la cuptor pentru 15 minute.
- La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt. Preparatul se serveste cald. Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.