Bruschete cu ciuperci, cascaval si verdeata - Ce poate fi mai apetisant si mai rapid decat niste bruschete cu diverse topping-uri cum sunt aceste bruschete cu ciuperci, cascaval si verdeata. Simplu si gustos!
Ingrediente
200 g ciuperci proaspete
2 linguri unt
2 linguri vin alb
2 linguri smantana
40 g cascaval
4 felii de paine
marar verde
sare, piper
200 g ciuperci proaspete
2 linguri unt
2 linguri vin alb
2 linguri smantana
40 g cascaval
4 felii de painemarar verde
sare, piper
Mod de preparare
Ciupercile se spala, se curate, se taie in felii si se calesc in unt timp de 5 minute;
Se adauga vinul si se inabusa timp de 2 minute la foci iute;
Se micsoreaza flacara, se adauga sare, piper, cascaval, smantana si se amesteca bine, se lasa sa fiarba la foc mic timp de cateva minute;
Feliile de paine se prajesc cu putin ulei de masline, apoi se acopera cu un strat din compozitia de ciuperci;
Se orneaza cu verdeata.


0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.