Ingrediente
- 500 g cartofi noi
- 350 g fasole verde
- 1 legatura ceapa verde
- 250 g rosii deshidratate
- 250 g branza de capra
- 1 legatura menta proaspata
- 100 g mustar
- 20 ml miere
- sare si piper
Mod de preparare
Fierbe cartofii in apa cu sare pentru 8 minute. Adauga fasolea verde si mai lasa la fiert pentru inca 10 minute, pana cand se inmoaie legumele.
Scurge legumele si racoreste-le in apa rece. Taie cartofii rondele, fasolea in jumatati si pune-le intr-un castron mare. Adauga apoi ceapa, rosiile si branza Feta faramitata si amesteca bine.
Pentru dressing omogenizeaza mustarul cu mierea si adauga sare si piper dupa gust.
Adauga jumatate din cantitatea de menta si jumatate din dressing in castron peste legume si amesteca bine.
Pune apoi salata in farfurie, stropeste cu restul de dressing si orneaza cu menta ramasa.
Timp de preparare: 30 min
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.