Home » » Regimul drastic al Angelinei Jolie: -10 kg in 21 de zile

Regimul drastic al Angelinei Jolie: -10 kg in 21 de zile

Written By Anonim on sâmbătă, 13 iunie 2009 | 13:21


Pentru noul ei rol, din filmul "Salt" Angelina Jolie se ambitioneaza sa slabeasca aproape 10 kg. Ea interpreteaza rolul uei asasine CIA, Eveline Salt, care este fortata de imprejurari sa se deghizeze in barbat. Asadar, pentru a semana cat mai mult un barbat, Angelina este decisa sa-si "remodeleze" trupul si sa piarda cat mai mult din formele feminine.


Pentru asta, ea s-a oprit asupra unui regim drastic, devenit celebru in perioada anilor '90. Este vorba de dieta de detixifiere a Marthei Vineyard („Martha’s Vineyard Detox Diet”), care garanteaza pierderea a 9.5kg in 21 de zile.

Planul dieta nu-i permite decat sa consume lichide, o data la doua ore, in timp ce hrana solida este total exclusa.

Alcoolul, de orice fel si in orice cantitati, este de asemenea exclus. Mesele sunt constituite din doua pahare de sucuri (shake-uri) sau piureuri din diverse fructe si legume, supe, ceaiuri de plante si suplimente.

In plus, pe langa regimul alimentar calculat, este recomandata si multa miscare zilnica.

Dieta Marthei Vineyard este total diferita de orice tip de dieta clasica, motiv pentru care nu este recomadata decat a fi urmata timp de 2, 7 sau 21 de zile. Ea se poate relua dupa minimum 6 luni.

Dieta de detoxifiere, in general, este un plan alimentar ce presupune obiceiuri alimentare stricte, care ajuta la curatarea organismului de toxine si la pierderea in greutate, in acelasi timp. In ciuda planului drastic, se pare ca astfel de diete sunt recunoscute pentru ca sporesc rezistenta organismului, imbunatatesc digestia dar si starea psihica generala.

Datorita consumului foarte redus de calorii pe care il presupne un asemenea tip de regim, foarte multi dintre cei care se decid sa-l urmeze se confrunta cu probleme, la un moment dat- ameteli, dureri de cap, greturi, dureri musculare, oboseala.

Aceste consecinte le resimte si Angelina pe pielea ei, dupa cum reiese din declaratiile unor apropiati ai familiei. Nici chiar partenerul ei, Brad Pitt, nu este de acord cu aceasta dieta, pe care o considera "periculoasa si inutila".

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template