Home » » Dieta cu lamai

Dieta cu lamai

Written By Anonim on sâmbătă, 13 iunie 2009 | 13:23


oata lumea stie ca sucul de lamaie este o adevarata sursa de vitamina C. Un pahar de apa calda amestecata cu sucul de la o lamaie, baut dimineata pe stomacul gol, stimuleaza digestia si grabeste arderile in organism.

Dieta cu lamai nu te impiedica sa te bucuri de celalalte preparate culinare, trebuie doar ca la fiecare masa sa incluzi lamaia in meniu, sub forma de zeama sau coaja.


Vitamina C din lamaie ajuta la eliminarea celulitei pentru ca grabeste arderea grasimilor si este un puternic antioxidant, este eficienta in tratarea obezitatii, varicelor si in cazul bolilor respiratotii. Cura de lamaie dureaza 16 zile, dupa cum urmeaza, dar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare.

In ce consta cura cu lamaie?


Se incepe prin a bea in prima zi sucul de la o lamaie.

A doua zi vei bea sucul e la doua lamai, si tot asa pana in a saptea zi cand vei bea sucul de la sapte lamai. Dupa ce ai trecut de ziua a saptea se face o pauza de doua-trei zile, dupa care se continua cura in sens invers. Se incepe prin a se bea sucul a sapte lamai in prima zi, a doua zi vei bea sucul de la sase lamai si continui pana ajungi sa bei sucul unei lamai, adica pana in a saptea zi.


Atentie!!! Sucul nu se bea concentrat. Se dilueaza cu apa plata sau cu ceaiuri.


Sfaturi care te vor ajuta in lupta impotriva kilogramelor:


- mananca cel putin cinci portii de pe zi deoarece sunt bogate in vitamine, au putine calorii, calmeaza sistemul nervos, usureaza digestia si ajuta la pierderea kilogramelor.


- renunta la alimentele fainoase si cele bogate in zahar


- elimina grasimile saturate, deoarece nu aduc produse nutritive organismului si cresc riscul de boli de inima


- manaca incet


Ca orice dieta, si aceasta are cateva contraindicatii. Suc de lamaie este contraindicata persoanelor care sufera de gastrite hiperacide si ulcer.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template