Home » » Idei de weekend

Idei de weekend

Written By Marijuana on miercuri, 3 iunie 2009 | 17:22

Un weekend nou, retete noi, care abia asteapta sa le testati. Preluate de pe cele mai in voga bloguri culinare, va asteapta cuminti, cu fotografii si explicatii, sa le puneti in practica.

Supa crema de usturoi – pregatita de Ama. Dupa cum spune si ea, e o “supa simpla, rapida si foarte aromata”, din cartofi, morcov, patrunjel, ceapa, praz, rosii si usturoi. Arata delicios si suntem convinsi ca are un gust grozav!

Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon – o alta reteta din bucataria Amei, care, credem noi, ar merge excelent cu supa crema de usturoi de mai sus. Sucul de portocale da o aroma deosebita puiului, iar aspectul e de nota 10.

Pui cu rozmarin la cuptor – alta varianta de a gati puiul, oferita de Radu Popovici. Pentru aroma, Radu foloseste ingrediente tipic mediteraneene: ulei de masline, rozmarin, usturoi, coriandru, lamaie, rosii uscate la soare..

Costite la gratar cu sos cajun – o reteta semnata Ella, in care costitele sunt puse la marinat inainte de preparare intr-un sos facut din praf de usturoi, de ceapa, piper negru si alb, cimbru, oregano... restul le gasiti pe blogul Ellei!

Strudel cu mere si sos de vanilie – numai poza face toti banii! Reteta Inei e una savuroasa, in care strudelul de mere este acoperit, la final, cu un sos de vanilie. Efect garantat!

Desert cu cocos si capsuni – Maya combina doua arome excelente: capsunile si cocosul, in acest desert care pe noi ne-a cucerit din start.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template