Descrierea retetei:
Acest fel de mancare, va va trezi pofta inca dinainte de a-l scoate din cuptor.
Ingrediente:7-8 chifle
200 g rasol sau friptura de pasare
2 oua fierte
1/2 l lapte
1 lingura faina
50 g unt
2 linguri cascaval ras
sare
piper
putin patrunjel verde tocat marunt.
Modul de preparare a retetei:
Se decupeaza un capac la chifle si se scoate o parte din miez. Chiflele se asaza apoi pe o farfurie si se toarna in fiecare cate o lingura de lapte pentru a se inmuia putin.
Separat, intr-o craticioara, se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se lasa sa se racoreasca, dupa care se amesteca cu carnea de pasare trecuta prin masina de tocat, cu verdeata, sare si piper, dupa gust.
Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele. Deasupra, in loc de capacel, se pune cate o felie de ou si se presara cu cascaval ras; chiflele se asaza apoi pe a tava unsa cu putin unt, care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 25-30 minute.
Se servesc calde ca aperitiv.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.