Home » » Banane in sos caramel si susan

Banane in sos caramel si susan

Written By Marijuana on sâmbătă, 30 mai 2009 | 21:34

Ingrediente:

4 banane mai mici (tari, mai verzi),
3 linguri suc de lamiae, 250gr zahar,
4-5 linguri seminte de susan,
250ml frisca lichida,
200grame branza proaspata de vaci,
2 pliculete zahar vanilinat

Preparare:

1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.

Mentiuni:

Pe farfurie se pune cu lingura amestec din branza si frisca si 2-3 linguri de sos caramel.

Timp Preparare: 20 '
Complexitate: redusa


Imagini Preparare:


Banane in sos caramel si susan - Foto 1Banane in sos caramel si susan - Foto 2Banane in sos caramel si susan - Foto 3





Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template