Home » » Retete > Supe si ciorbe > Ciorba de perisoare

Retete > Supe si ciorbe > Ciorba de perisoare

Written By Marijuana on luni, 29 decembrie 2008 | 12:28

Ciorba de perisoare

Ingrediente

350 g carne tocata pui, porc sau vita
2 linguri de orez
1 felie subtire de franzela
1 morcov
1 patrunjel
1 telina mica
1 ceapa mare
1/2 legatura patrunjel
o cutie 450g cu rosii
500 ml bors (optional)
sare, piper

Mod de preparare

Ingredientele pentru perisoare
1
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).
Legumele pentru supa
2
Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, 1/4 din patrunjel tocat marut, sare si piper.
Perisoarele facute se pun in supa
3
Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-ati terminat de facut le puneti in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte.
Ciorba decorata cu patrunejelul tocat
4
Se lasa la foc mare cam 15-20 de minute. Se verifica daca au fiert legumele si perisoarele si se pun rosiil si borsul. Se mai pune apa daca este nevoie si se mai da in cateva clocote. Patrunjelul se poate pune dupa ce s-a luat dupa foc in oala sau direct in farfurie.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template