Home » » Dr. OZ Show: Alimentatia perfecta pentru minte, corp si suflet

Dr. OZ Show: Alimentatia perfecta pentru minte, corp si suflet

Written By Marijuana on sâmbătă, 26 martie 2011 | 22:08


In calatoria noastra personala pe aceasta planeta, multi dintre noi intampina dificultati in lupta cu sanatatea. S-a constatat ca doua treimi din americani cred ca slujbele lor ii consuma foarte mult emotional. Asa ca au pornit in cautarea unor solutii pentru eliminarea acestui factor, dar si pentru a se simti mai bine.

Nu exista un leac universal pentru acest lucru decat abordari neconventionale care ne pot ajuta sa depasim aceasta provocare a vietii. Iata ce plan propune celebrul specialist in sanatate Dr. OZ:

1.Zilnic acordati-va un timp pentru voi si meditati in asa fel incat sa va goliti mintea de ce s-a intamplat in cursul zilei sau de ce se va intampla in perioada imediat urmatoare. Foarte rar va faceti griji pentru ce se intampla chiar in momentul de fata. Asa ca aveti nevoie sa va ganditi la prezent si sa va relaxati mintea. O tehnica de baza pentru a obtine starea de meditatie, liniste interioara este sa va numarati respiratiile. Concentrati-va atentia pe intreg procesul respiratiei: inspiratie si expiratie.

2.Desi industria de parfumuri a evoluat foarte mult, mirosul nu este inca utilizat la adevaratele lui capacitati. Cautati arome de lavanda care va vor relaxa sau arome de grapefruit care va vor da energie. Folositi aromele pentru a va optimiza performantele.

3.Muzica are si ea efecte terapeutice in multe culturi. Ascultati melodii care au un impact deosebit asupra dvs si folositi-le pentru a va concentra in diferite situatii.

4.Va datorati voua insiva sa aveti un motto despre cum v-ati dori sa evoluati ca oameni in aceasta viata. Trebuie sa specificati exact ce va doriti pentru a verifica din cand in cand cat ati evoluat.

Pentru o alimenatie perfecta, Dr. Oz recomanda si VITAMINE:

  • Vitamina C (1000 mg zilnic) – vitamina C circula in sange si in nodurile limfatice si este un puternic antioxidant si antiinflamator. Creste imunitatea organismului si ajuta in multe tratamente. Se gaseste foarte mult in citrice.
  • Omega 3 (Acizi grasi) – de trei ori pe zi. Intareste vasele sangvine, subtiaza sangele si creste rezistenta la infectii. Concentratia cea mai mare de Omega 3 o au somonul si heringul.
Mai multe sfaturi de la Dr. OZ despre acest plan miraculos cu efecte concrete precum si alte sfaturi despre o viata sanatoasa puteti urmari din 15 februarie, de luni pana vineri, ora 22:00, in exclusivitate pentru Romania - la Euforia TV
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template