Home » » Ciorba de peste

Ciorba de peste

Written By Bucataras on luni, 22 iunie 2009 | 10:24










Descrierea retetei:

Reteta culinara de ciorba de peste.

Ingrediente:

1,5 kg peste
250 g morcovi
250 g albitura
250 g ceapa
1 kg rosii
1 l bors sau 5 g sare de lamaie
10 ml ulei
50 g bulion
sare, frunze de leustean si patrunjel

Modul de preparare a retetei:
Se curata zarzavatul, se spala si se taie in bucati mici. Se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa tocata.
Cand zarzavaturile au fiert se adauga pestele (curatat, spalat, taiat in bucati). Se lasa sa fiarba 10 minute si se adauga borsul fiert separat, bulionul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. Se mai lasa pe foc 5 minute, se potriveste de sare si acreala. Se da oala cu ciorba de peste deoparte, se presara deasupra leusteanul si patrunjelul verde, tocat marunt.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template