Home » » Ciocolata calda

Ciocolata calda

Written By Anonim on sâmbătă, 13 iunie 2009 | 16:30


Ingrediente:
  • 60 g ciocolata amaruie 70%
  • 350 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 50 g frisca
  • 1 galbenus de ou



Mod de preparare

Se taie ciocolata in bucati si se pune la topit intr-o oala. Se adauga laptele si se amesteca incontinuu pana ce incepe sa fiarba. Se trage deoparte de pe foc.

Galbenusul se freaca cu zaharul, se adauga laptele fierbinete si se amesteca totul usor cu telul.

Se toarna in pahare si se pune deasupra 1-2 linguri de frisca si se pudreaza cu putin praf de cacao.

Timp de preparare: 15 min

Complexitate: redusa

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template