Home » » Chiftele din piept de pui

Chiftele din piept de pui

Written By Bucataras on luni, 22 iunie 2009 | 10:35





Descrierea retetei:

Aceste chiftelute din piept de pui sunt foarte gustoase servite cu sos picant de rosii.

Ingrediente:

1 pui mare
3 cepe
4 linguri de faină
4 fire de praz
1 ceaşcă de ulei
3 ouă
sare, piper, sos de roşii

Modul de preparare a retetei:
De la un pui fript (sau o gaina) se scoate toata carnea alba. Se toaca si se inabuse in ulei impreună cu cepele tocate mărunt, sarea şi piperul. Se taie părţile albe ale prazului şi se fierb in apă clocotită şi sărată circa 10 minute. Se scurg şi după ce s-au răcit se toacă mărunt şi se amestecă cu tocătura de carne.
Se bat ouale ca pentru ca pentru omletă, se adaugă făină şi se toarnă peste tocătură. Totul se amestecă bine cu o lingură de lemn apoi se ia cite puţin din această compoziţie şi se pune la prăjit in ulei incins.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template