Home » » Aperitiv din ciuperci

Aperitiv din ciuperci

Written By Bucataras on luni, 22 iunie 2009 | 09:44





Descrierea retetei:

O reteta de aperitiv din ciuperci. Se poate servi si ca garnitura la diverse alte feluri de mancare.

Ingrediente:

1 kg ciuperci
200 g ceapa taiata solzisori
500 g gogosari sau ardei taiati felii
150 ml otet
300 ml apa
1 lingura sare
1 lingura zahar
piper boabe, coriandru, dafin

Modul de preparare a retetei:
Ciupercile se curata si se taie felii, apoi se fierb 20 min in apa cu sare. In alta oala se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele. Se oparesc in acest otet ceapa, gogosarii si ciupercile, apoi se pun fierbinti in borcane. Acest aperitiv din ciuperci poate fi servit a doua zi.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template