- 1 kg carne
- 2 castraveti murati ( mijlocii )
- 100 g smantana
- 1 lingura de untura
- 2 cepe mijlocii
- 1 pahar vin alb
- 1 ceasca zeama de carne
- o foaie de dafin
- boabe de piper
- Alegi carnea macra de la pulpa si o tai felii potrivite, ca pentru snitel.
- Bati bine bucatile de carne cu ciocanul de lemn, fara a le rupe.
- Apoi pui felii de castravete murat in mijlocul fiecarei bucati si faci rulade.
- Legi ruladele si le asezi intr-o cratita cu untura si cu ceapa taiata felii subtiri.
- Lasi putin sa se prajeasca, apoi torni un pahar de vin alb si o ceasca de zeama de carne sau de apa si adaugi frunze de dafin, cateva boabe de piper si lasi sa fiarba inabusit la cuptor, timp de 2 ore.
- Cand sunt gata, scoti atele si asezi ruladele pe farfurie, apoi torni sosul strecurat si scazut.
- Le mananci garnisite cu smantana, alaturi de o garnitura de orez.
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulade de porc umplute cu castraveti "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.