- 1 kg came de porc pentru friptura
- legume radacinoase:
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastarnac
- 2 cepe
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
- 150 g-200 g unt pentru prajit legumele
- 150 ml ulei pentru prajit carnea
- 1 cub de concentrat de legume pe care il prepari cu apa.
- Tai carnea in asa fel incat sa obtii felii pe care le bati cu ciocanul pentru carne.
- Le presai cu sare si piper si le dai la rece.
- Pregatesti apoi umplutura: Speli si cureti legumele si le tai pe toate cubulete pe care ie pui la prajit in unt, intai ceapa si apoi celelalte.
- Dupa ce s-au inmuiat, adaugi supa preparata din cubul de concentrat si lasi sa fiarba.
- La final, adaugi smantana si potrivesti gustul de sare si piper.
- Intinzi acest amestec peste fiecare bucata de carne, rulezi si prinzi cu scobitori.
- Intr-o tigaie pui ulei sa se incinga si pui la prajit fiecare rulada.
- Garnitura e la alegerea ta, in functie de gust si poti aduce ruladele la masa alaturi de varza calita, paste fainoase, orez sau cartofi.
Preparare: 60 minute
Bucatarul te invata:
- Umplutura pentru rulada trebuie sa fie bine scazuta, in asa fel incat sa nu curga sucul la prajire.
- Lasa bine sa scada legumele inainte de a pune smantana.
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de porc umpluta cu radacinoase "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.