- 2 bucati piept de pui
- 2 linguri mustar
- 2 linguri miere
- 2 linguri ulei
- 5 catei de usturoi
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper
- cimbru
- rozmarin.
- Dezosezi carnea, bati apoi fiecare bucata cu ciocanul de snitele si o dai deoparte pana pregatesti sosul.
- Cureti usturoiul, il pisezi, amesteci o parte cu mierea, uleiul, mustarul si pui piper, cimbru, sare si rozmarin dupa gust.
- Ungi apoi bucatile de carne cu acest sos, le rulezi, le legi cu ata, le pui intr-o tava, torni peste ele o cana de apa si vinul si le dai la cuptor pentru 40 de minute.
- Intorci rulada pe o parte si pe alta si o mai stropesti cu sosul din tava ca sa se patrunda bine.
- Dupa ce s-a rumenit, o lasi sa se raceasca, apoi ii desfaci ata si o tai felii.
Pregatire: 20 minute
Coacere: 40 minute
Bucatarul te invata:
Garnitura pe care o vezi in farfurie este patison murat ( o rulada mai mica a dovlecelului). Gustul este asemanator castravetelui.
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada simpla de piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.