- 4 rosii ( si mai multe in functie de numarul mesenilor )
- 300 g branza de vaci
- 1 legatura de marar
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- Faramitezi branza de vaci, pui sare si piper dupa gust, adaugi untul si le freci pana devin ca o crema.
- Tai mararul marunt, il adaugi in compozitia pe care o dai la rece pentru 10 minute.
- Speli rosiile, le tai rondele si le lasi sa se scurga.
- Asezi apoi o rondea de rosie, un strat de branza, rosie, branza si rosie, reconstituind astfel fiecare rosie.
- In varf, ca oricarui turnulet, un " steag " din cateva fire de marar e cel mai potrivit.
Preparare: 25 minute
Bucatarul te invata:
- Reteta este aceeasi si pentru umplutura de branza framantata cu ceapa rosie ( pentru culoare ) sau altceva in functie de gust.
- Foloseste-ti fantezia si aranjeaza-le altfel.
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitive din rosii cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.