- 1 kg muschi sau pulpa de vita
- 2-3 portocale
- sare, piper
- 1 kg cartofi
- 100 g unt
- Cureti portocalele de coaja si le feliezi.
- Apoi cureti si cartofii.
- Cu jumatate din cantitatea de unt ungi bucata intreaga de carne.
- Presari sare si piper, in tava unsa cu unt asezi carnea, iar peste ea feliile de portocala.
- De jur-imprejur pui cartofii intregi sau sferturi, asezonati cu sare si piper.
- Adaugi o cescuta de apa calda si pui tava la cuptor acoperita cu folie, pentru o jumatate de ora, dupa care indepartezi folia si coci friptura.
- Stropesti din cand in cand cu sosul din tava, completat periodic cu putina apa calda.
- Pofta buna!
Pregatire: 75 minute
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vita cu portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.