- 750 g muschi de vaca
- 150 ml ulei
- 3 cepe
- o lingura faina
- o lingurita boia dulce
- 100 g smantana
- 300 ml bulion
- 2 linguri mustar
- 500 g ciuperci (din conserva)
- 75 g unt (o treime de pachet)
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- o legatura de patrunjel pentru ornat.
- Tai julien muschiul de vaca.
- Il presari cu sare si-l sotezi in ulei.
- Ceapa o tai marunt, o calesti in ulei, adaugi faina si le calesti impreuna.
- Stingi totul cu boia de ardei si bulion subtiat cu apa.
- Adaugi carnea in sos, potrivesti din nou de sare si piper, adaugi usturoi tocat si lasi asa sa fiarba circa o ora, adaugand apa din cand in cand.
- Intre timp, tai ciupercile felii, le oparesti cu apa si le calesti in unt.
- Apoi le adaugi peste carne.
- Spre sfarsitul fierberii adaugi mustarul si smantana.
- In momentul servirii presari verdeata tocata.
- Garnitura ideala sunt cartofii natur sau piure.
Fierbere: 70 minute
Bucatarul te invata:
Nu incerca cu altceva decat cu muschi de vita.
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi sote Stroganoff "
Va dorim " Pofta Buna ".
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.