Home » » Musaca de dovlecei si carne

Musaca de dovlecei si carne

Written By Marijuana on sâmbătă, 27 februarie 2010 | 17:01

Iti trebuie:
  • 250 g dovlecei (2 bucati medii)
  • 100 g carne fiarta
  • 15 ml ulei
  • 150 g rosii (4 bucati)
  • cate 1/2 legatura de marar si patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti carnea foarte bine si o pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Cureti dovleceii de coaja, ii tai rondele pe care le oparesti pentru 2-3 minute in apa clocotita.
  3. Dupa ce carnea s-a fiert (pastrezi zeama), o treci prin masina de tocat si o amesteci cu verdeata.
  4. Intr-un vas (care trebuie sa intre intr-un alt vas putin mai mare si umplut cu apa) asezi straturi alternative de rondele de dovlecei fierti, rosii taiate rondele si came.
  5. Torni zeama de la fierberea carnii adaugi untdelemnul si dai la cuptor sa se fiarba la bain-marie.
Portii: 2 portii
Pregatire: 50 minute
Bucatarul te invata:
  1. Preparaat astfel, retetea este indicata celor care sufera de gastrite hiperacide, ulcer gastro-duodenal, hepatite si boli de rinichi.
  2. Cu adaos de smantana e buna pentru boli renale si ulcer gastroduodenal, iar cu iaurt e permisa pentru suferinzii de hepatita si colecistopatie.

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de dovlecei si carne "
Va dorim " Pofta Buna ".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template