- 200 g somon afumat
- 1 bulb mare de fenicul
- 50 g frunze Rucola
- 200 g capsune
- 100 ml ulei de masline
- 10 ml otet din vin alb
- 20 g mustar cu boabe
- 15 ml miere
- chifle integrale
- sare
- piper
Mod de preparare
Intr-un castron mic, amesteca ingredientele pentru sos ( 100 ml ulei de masline, 10 ml otet din vin alb, 20 g mustar cu boabe, 15 ml miere) si asezoneaza cu sare si piper.
Pune somonul afumat, taiat fasii subtiri, feniculul, frunzele de rucola si capsunele injumatatite intr-un castron apoi toarna sosul peste salata si amesteca usor. Presara cu piper proaspata macinat si serveste imediat cu chifle integrale
Timp de preparare: 10 min
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.