Specific: spaniol
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 6
Evenimente: Paste, Craciun, Revelion, Zile de nastere
Status: testat
Pandispan economic - Pandispan sau pain de Spain se consuma ca atare presarat cu zahar pudra, glazura sau creme, insa poate fi folosit cu succes la prepararea diferitelor prajituri si torturi. Pandispanul economic este o prajitura de casa atat de gustoasa si pufoasa incat, n-o sa irositi nici o bucatica.
Ingrediente
6 oua
o cana de zahar
1 zahar vanilat
1 cescuta mica de cafea cu ulei
1 cana faina
6 oua
o cana de zahar
1 zahar vanilat
1 cescuta mica de cafea cu ulei
1 cana faina
Mod de preparare
Se bat cu mixerul zaharul si ouale, se adauga zaharul vanilat, cescuta cu ulei, apoi se pune faina;
Se unge o tava de cozonac cu ulei, se pune folie de aluminiu, se varsa continutul in tava respectiva si se baga la cuptorul deja incalzit cu putin timp inainte.
Se bat cu mixerul zaharul si ouale, se adauga zaharul vanilat, cescuta cu ulei, apoi se pune faina;
Se unge o tava de cozonac cu ulei, se pune folie de aluminiu, se varsa continutul in tava respectiva si se baga la cuptorul deja incalzit cu putin timp inainte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.